Over Nevertheless

PHOTO-2023-07-31-19-33-43

In 2009 is Nevertheless opgericht. Tot 2019 waren wij een ‘versterkte’ coverband. In november van dat jaar verlieten een aantal leden de band en hebben zangeres Miranda en bassist Paul Jan een doorstart gemaakt. We hebben toen besloten semi-akoestisch door te gaan.  Al gauw voegden gitarist Marcel en saxofonist Jan zich bij de band. In de zomer van 2022 kwam drummer Henk bij de band en zijn we compleet. De klik was er direct en we hebben allemaal dezelfde visie: Niet meer keihard spelen, maar semi-akoestisch.

Heeft u een verjaardag en wilt u daar rustige livemuziek bij, dan zijn wij de perfecte band. Ook als achtergrondmuziek voor een bedrijfsopening, receptie of diner zijn wij zeer geschikt.

Nevertheless is een (semi-)akoestische band en speelt herkenbare covers, van ballads tot uptempo. Wij spelen de van origine versterkte nummers, maar dan semi-akoestisch. Om ons eigen geluid daaraan te geven, gieten wij daar het ‘Nevertheless sausje’ overheen, om het net even anders te laten klinken dan het origineel.

Muziek maken is onze grote passie en we hopen je spoedig te zien bij een optreden.

Muzikale groeten van ons en hopelijk tot gauw!